Mo – Open brief

Jullie zien het ongetwijfeld passeren in de media, horen de verhalen van mensen die er waren of zagen het met eigen ogen: de schrijnende situatie aan het Klein Kasteeltje blijft – ondanks alle inspanningen – aanhouden. Samen met meer dan veertig andere burgerinitiatieven kroop Op de Spiegel vzw  we in onze pen om de Belgische federale regering in een open brief aan te spreken op hun verantwoordelijkheden.

Jullie kunnen de brief hier lezen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s